Να στείλετε μήνυμα
aboutus
Γραμμή Παραγωγής

Οι εγκαταστάσεις μας που κατασκευάζουν τα φορμαρισμένα προϊόντα πολτού που διαμορφώνονται με τη διαφορετική διαδικασία 2.

 

 

Διαδικασία υγρός-Τύπου:

 

Η διαδικασία υγρός-Τύπου (επίσης γνωστή όπως «Thermoformed») ενσωματώνει τη διαμόρφωση και η διαδικασία ξήρανσης σε μια φόρμα, καμία θεραπεία φούρνων απαιτείται. Αυτή η διαδικασία παράγει τις υψηλές - ποιοτικά με λεπτούς τοίχους στοιχεία (από 0.6~1.3mm), με την καλή διαστατική ακρίβεια, και ομαλές, άκαμπτες επιφάνειες. Το αποτέλεσμα μοιάζει με την εμφάνιση των thermoformed πλαστικών στοιχείων. Η πρώτη ύλη είναι παρθένα ίνα εγκαταστάσεων 100% όπως η βαγάσση/το ζαχαροκάλαμο, μπαμπού.

 

Έχουμε 6 αυτόματες γραμμές, 52 που διαμορφώνουν μηχανή, 128 καυτού 38 τακτοποιώντας μηχανών, 3 διαγώνιων cuting μηχανών, 3 β-αυλάκωσης μηχανών, 1 επιστρώματος γραμμή Τύπου, και το πολτοποιώντας σύστημα 6 που ικανός να κάνει τους τόνους max.10 του προϊόντος ανά ημέρα.

 

 

 

Ξηρός-πιέζοντας διαδικασία:

 

Ξεράνετε την πιεσμένη κατασκευασμένη στοιχεία χρησιμοποίηση διαμορφώνοντας τη φόρμα και τη φόρμα μεταφοράς κατόπιν τον ξηραμένο στο φούρνο ή φυσικό αέρα και μετά από τις πιεσμένες, χαρακτηριστικές σειρές πάχους τοίχων από 1.5mm σε 3.0mm. Η επιφάνεια σε επαφή με τη φόρμα δεν είναι σχετικά ομαλή αλλά όχι τόσο ομαλή όσο και το thermoformed τύπο, ενώ η άλλη πλευρά είναι τραχιά. Η πρώτη ύλη είναι χαρακτηριστικά OCC (παλαιό ζαρωμένο εμπορευματοκιβώτιο). Χρησιμοποιούνται συνήθως ως συσκευασία υποστήριξης, βιομηχανική συσκευασία. Η φόρμα και το προϊόν κοστίζουν πολύ φτηνότερο από την υγρή πιέζοντας διαδικασία.

 

Η ολόκληρη διαδικασία δημιουργιών χρησιμοποιεί τα ποσά minmum ενέργειας. Χτίσαμε 8 στρώματα περιβάλλοντας το σύστημα με φράκτη που πηγαίνει γύρω από ολόκληρο το εργοστάσιό μας και την ξεραίνοντας δυνατότητα προκειμένου να βοηθήσει να ξεράνει τα προϊόντα με το φυσικό αέρα και να ελαχιστοποιήσει την πιθανότητα για το προϊόν που παραμορφώνεται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ξήρανσης. Καθημερινοί μέγιστοι 40 τόνοι ικανότητας των προϊόντων.

 

Winner Pulp Holdings Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

 

Η ολόκληρη διαδικασία χρησιμοποιεί το απόβλητο ύδωρ ανακύκλωσης.

 

Το νερό είναι ένα από το στοιχείο κλειδί για να κάνει τα φορμαρισμένα προϊόντα πολτού. Υπάρχουν τόνοι του νερού λυμάτων από την παραγωγή είναι παραγωγή καθημερινά, όλο το νερό λυμάτων προσεγγίζεται σε ένα βιολογικό σύστημα επεξεργασίας απόβλητου ύδατος χρησιμοποιεί τα βακτηρίδια και άλλο μικροοργανισμό για να αφαιρέσει τους μολυσματικούς παράγοντες και να παραγάγει το επεξεργασμένο νερό που είναι αρκετά ασφαλές για την απελευθέρωση στην παραγωγή για την επαναχρησιμοποίηση, μηά απόβλητα.

 

Winner Pulp Holdings Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Εργοστάσιο επεξεργασίας νερού αποβλήτων

 

 

Διαδικασία παραγωγής

 

1. Προετοιμασία πολτού

 

Βάλτε την πρώτη ύλη pulper με το νερό και ανάμιξε έως ότου έχει επιτευχθεί η επιθυμητή συνέπεια πολτού. Οι πρόσθετες ουσίες, όπως AKD εισάγονται για να παραγάγουν τις απαραίτητες λειτουργίες, χρησιμοποίησε συνήθως επίσης στη βιομηχανία κατασκευής χάρτου.

 

2. Διαμόρφωση

 

Winner Pulp Holdings Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Ο πολτός μέσω του σωλήνα φθάνει από τη διαμόρφωση της μηχανής που μετατρέπεται στην επιθυμητή μορφή αφότου είναι κενός που διαμορφώνεται στις συνήθεια-σχεδιασμένες φόρμες. Το αρχικό μέρος είναι έτοιμο που είναι υγρό και μαλακό.

 

3. Thermoforming

 

Winner Pulp Holdings Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3 

Το υγρό μέρος κινείται προς μια θερμαμένη φόρμα για να είναι προσεκτικά ξηρό. Η επιφάνεια γίνεται σχετικά ομαλή και η καλή διαστατική ακρίβεια επιτυγχάνεται.

  

 

4. Δοκιμή

 

Winner Pulp Holdings Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

QC μας τυχαίος ελέγχοντας το βάρος των μερών, μέγεθος, εμφάνιση, δύναμη, συγκεκριμένη απόδοση (όπως αδιάβροχος, dustproof). Μόλις ιδρυθεί σε αυτό το στάδιο το πρόβλημα, θα πάρει τη άμεση δράση να ρυθμίσει και να καθορίσει.

 

 

5. Τακτοποίηση

 

Winner Pulp Holdings Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5 

Εάν η καθαρή άκρη απαιτείται στο τελειωμένο μέρος, θα είναι στην τακτοποίηση της μηχανής. Όλα τα απορρίματα ή τα απορριφθε'ντα μέρη επιστρέφονται στο μίγμα πολτού και επαναχρησιμοποιούνται. Μηά απόβλητα.

 

 

6. 100% επιθεώρηση

 

Winner Pulp Holdings Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 6

Το τελειωμένο μέρος είναι τελικά 100% που επιθεωρείται για την ποιότητα από καλά - εκπαιδευμένοι εργαζόμενοι. Τελικό QC μας ελέγχοντας από το τυχαίο επιτέλους στάδιο, εάν AQL δεν είναι πέρασμα πρέπει πλήρως επανελέγχοντας μέχρι κανένα οποιοδήποτε ζήτημα, σιγουρευόμαστε με τη σωστή ποιότητα πρίν αποθηκεύουμε.

  

 

7. Συσκευασία & αποθήκευση

 

 

Winner Pulp Holdings Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 7

Κανονικά συσκευάζοντας συμπεριλαμβανομένης της πολυ τσάντας και του στέλνοντας κιβωτίου, εκτός αν η συγκεκριμένη μέθοδος συσκευασίας απαιτείται, όπως palletizing, ή μόνο το πακέτο στην τσάντα τεχνάσματος χωρίς κιβώτιο για το κόστος και τη διαστημική αποταμίευση, κατόπιν κατάστημα στην αποθήκη εμπορευμάτων και περιμένει την παράδοση.

 

 

Στο εσωτερικό κατασκευή εργαλείων

 

Ενεργοποιούμε ένα στο εσωτερικό κατάστημα εργαλείων διατηρούμε το εργαλείο κάνοντας τις ικανότητες στη βιομηχανία από το 1994. Παρέχουμε τα εργαλεία και τη τεχνική υποστήριξη παγκοσμίως καθώς επίσης και χτίζουμε το εργαλείο για την αποκλειστική χρησιμοποίησή μας. Η ομάδα μας επανδρώνεται εντελώς από τους πολύ καλά καταρτισμένους βιοτέχνες με μια ισχυρή φήμη βιομηχανίας. Χρησιμοποιούμε τον τρισδιάστατο ανιχνευτή για να μετρήσουμε τα εργαλεία που τακτικά επιτρέπει σε μας για να κατασκευάσει τα μέρη σας με τη μεγάλη ακρίβεια ανεξάρτητα από το πόσο απλά ή σύνθετα τα σχέδια μερών σας μπορούν να είναι.

 

 

 

Πώς τα εργαλεία γίνονται

 

1. CNC κατεργασία

 

Winner Pulp Holdings Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 8

 

2. τρισδιάστατη ανίχνευση (κανονικά ισχύστε για το εργαλείο thermoform)

 

Winner Pulp Holdings Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 9

 

3. Διάτρυση (από το εγχειρίδιο ή τη μηχανή διατρήσεων 5 άξονα)

 

Winner Pulp Holdings Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 10 Winner Pulp Holdings Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 11

 

4. Να παγιδεψει

 

Winner Pulp Holdings Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 12 Winner Pulp Holdings Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 13

 

5. Μικρή στίλβωση

 

Winner Pulp Holdings Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 14

 

6. Συγκέντρωση

 

Winner Pulp Holdings Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 15 

 

Δημιουργούμε punching τη μηχανή με τα εργαλεία υψηλής ακρίβειας για την αποκλειστική χρησιμοποίησή μας.

 

Winner Pulp Holdings Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 16

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ε & Α

Η εσωτερική μας ομάδα Ε&Α με δυνατότητες ανάπτυξης προσαρμοσμένων συσκευασιών.Μπορούμε να σας παρέχουμε καινοτόμες λύσεις μηχανικής και σχεδιασμού τόσο γρήγορα όσο οποιοσδήποτε στον κλάδο.

 

Ένα έργο χυτευμένου πολτού συνήθως θα προχωρούσε ως τα ακόλουθα βήματα:

 

Βήμα 1: Αξιολόγηση & Ανάλυση

 

Μπορούμε να σχεδιάσουμε με βάση τα παρεχόμενα δείγματά σας και τις συγκεκριμένες απαιτήσεις, ή εάν έχετε διαθέσιμο τρισδιάστατο σχέδιο, οι μηχανικοί μας θα ελέγξουν τη σκοπιμότητα και θα σας παράσχουν λύσεις.

 

Βήμα 2: Ολοκλήρωση σχεδίασης

 

Παρέχουμε DFM εάν απαιτείται, μόλις ολοκληρωθεί το DFM και θα προχωρήσουμε στη φάση σχεδιασμού και κατασκευής εργαλείου.

 

Βήμα 3: Πρωτότυπο & δοκιμή

 

Συνιστάται το πρωτότυπο εργαλείο πρώτα σε περίπτωση τροποποίησης του μολύβδου σε μούχλα γίνει άχρηστο, σε αυτό το στάδιο ο πελάτης μπορεί να απαιτεί μικρή αλλαγή.Μόλις επιβεβαιωθεί το δείγμα, προχωρήστε στο εργαλείο μαζικής παραγωγής.

 

Βήμα 4: Εργαλεία παραγωγής

 

Το εσωτερικό κατάστημα εργαλείων WINNER PULP στελεχώνεται πλήρως από εξειδικευμένους τεχνίτες.Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία καλουπώματος και σαρωτή 3D για εξασφάλιση ακρίβειας και ποιότητας.

 

 

Winner Pulp Holdings Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας