Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Winner Pulp Holdings Limited

Winner Pulp Holdings Limited
1
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Αριθμός Υπαλλήλων: >489
Ετήσιες πωλήσεις: 11500000-20000000
Ιδρύθηκε Έτος: 1994
Εξαγωγή pc: 10% - 20%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Ο ΠΟΛΤΟΣ ΝΙΚΗΤΩΝ ιδρύθηκε το 1994, αρχίζοντας δεδομένου ότι μια εστίαση φόρμα-κατασκευαστών στην εφαρμοσμένη μηχανική, σχέδιο, αναπτύσσει και χτίζει τις φόρμες στο συσκευάζοντας ειδικό παγκοσμίως στη φορμαρισμένη βιομηχανία πολτού. Με αυτό το ίδρυμα, το 2015, επεκταθήκαμε στη βιομηχανική εγκατάσταση 12.000 τετραγωνικός-μετρητών για τη φορμαρισμένη παραγωγή συσκευασίας πολτού που η καθημερινή παραγωγή μπορεί να έρθει σε 10 τόνους του thermoformed προϊόντος. Το 2021, κατασκευάσαμε τη δυνατότητα άλλος 15.400 τετραγωνικός-μετρητών για την ξηρός-συμπίεση του προϊόντος που η καθημερινή ικανότητα μπορεί μέγιστο να επιτύχει 40 τόνους.

 

 

Χρησιμοποιώντας στο εσωτερικό την ομάδα εφαρμοσμένης μηχανικής και τη σύγχρονη φορμαρισμένη διαδικασία και τους εξοπλισμούς πολτού μας, θα μπορούσαμε να σας βοηθήσουμε να τρέξετε από την έννοια, εφαρμοσμένη μηχανική, που σχεδιάζει στην κατασκευή. Συνεργαζόμαστε με τις επιχειρήσεις όλων των τύπων που κοιτάζουν για να βελτιώσουν τη συσκευασία τους και να κινηθούν προς περισσότερη βιώσιμη εναλλακτική λύση από το πολυστυρόλιο και το πλαστικό.

 

 

Η ομάδα πεπειραμένων μηχανικών μας ωθεί τα όρια της ανάπτυξης συσκευασίας και η εμπιστοσύνη που δινόμαστε από τους πελάτες μας καθιστά αυτό πιθανό. Μερικοί από τους πελάτες μας είναι τύχη σφαιρικά 500. Παίρνουμε το χρόνο να ακούσουμε τις ανάγκες του πελάτη και χρησιμοποίηση του επιπέδου μας στροφής εμπειρίας στη βιώσιμη και οικονομικώς αποδοτική συσκευασία.

 

Στον ΠΟΛΤΟ ΝΙΚΗΤΩΝ, θα βρείτε τον αρίστης ποιότητας του φορμαρισμένου πολτού που γίνεται στα μοντέρνα και καινοτόμα σχέδια για μια ποικιλία των προϊόντων. Προσπαθούμε συνεχώς να δημιουργήσουμε τη συνήθεια συσκευάζοντας που είναι καλοί για τον πλανήτη, παράγουν μια θετική εικόνα εμπορικών σημάτων, φαίνονται μεγάλοι και πράσινοι.

 

Κίνα Winner Pulp Holdings Limited Εταιρικό Προφίλ 0

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

 

Ο ΠΟΛΤΟΣ ΝΙΚΗΤΩΝ έχει απονεμηθεί το εθνικό επιχειρηματικό πιστοποιητικό υψηλής τεχνολογίας, είναι μια αναγνώριση των επιτευγμάτων του ΠΟΛΤΟΥ ΝΙΚΗΤΩΝ μέσα στον τομέα έρευνας και ανάπτυξης. Κρατάμε αυτήν την περίοδο το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας 2 της εφεύρεσης, 18 διπλώματα ευρεσιτεχνίας προτύπων χρήσης για τις μονάδες παραγωγής μας. Επενδύουμε συνεχώς στην Ε&Α και τους εξοπλισμούς για να είμαστε εκτιμημένος κατασκευαστικός συνεργάτης με τους πελάτες μας.

 

 

Κίνα Winner Pulp Holdings Limited Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα Winner Pulp Holdings Limited Εταιρικό Προφίλ 2

Κίνα Winner Pulp Holdings Limited Εταιρικό Προφίλ 3Κίνα Winner Pulp Holdings Limited Εταιρικό Προφίλ 4

Κίνα Winner Pulp Holdings Limited Εταιρικό Προφίλ 5Κίνα Winner Pulp Holdings Limited Εταιρικό Προφίλ 6

Κίνα Winner Pulp Holdings Limited Εταιρικό Προφίλ 7Κίνα Winner Pulp Holdings Limited Εταιρικό Προφίλ 8

Κίνα Winner Pulp Holdings Limited Εταιρικό Προφίλ 9Κίνα Winner Pulp Holdings Limited Εταιρικό Προφίλ 10

 

Κίνα Winner Pulp Holdings Limited Εταιρικό Προφίλ 11Κίνα Winner Pulp Holdings Limited Εταιρικό Προφίλ 12

 

Κίνα Winner Pulp Holdings Limited Εταιρικό Προφίλ 13Κίνα Winner Pulp Holdings Limited Εταιρικό Προφίλ 14

 

Κίνα Winner Pulp Holdings Limited Εταιρικό Προφίλ 15Κίνα Winner Pulp Holdings Limited Εταιρικό Προφίλ 16

Κίνα Winner Pulp Holdings Limited Εταιρικό Προφίλ 17

 

 

 

Υπηρεσία

Τεχνική Βοήθεια

 

Το WINNER PULP διαθέτει μια επαγγελματική τεχνική ομάδα για να σας βοηθήσει να λύσετε διάφορα τεχνικά προβλήματα στα εργαλεία ή την κατασκευή.Παρέχουμε έγκαιρες και αποτελεσματικές υπηρεσίες ή τεχνικές προτάσεις σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις των πελατών.

 

 

 

VR

Στοιχεία επικοινωνίας